ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εγκαίνια Πανελλήνιας Παιδικής Έκθεσης Ζωγραφικής με τίτλο :
« Τα παιδιά ζωγραφίΖΟΥΝ για τον αθλητισμό».

Εγκαίνια Πανελλήνιας Έκθεσης Ζωγραφικής με τίτλο: Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τον αθλητισμό, Διοργάνωση: Δημοτικό Βρεφοκομείο ΑθηνώνΕγκαίνια Πανελλήνιας Έκθεσης Ζωγραφικής με τίτλο: Τα παιδιά ζωγραφίζουν για τον αθλητισμό, Διοργάνωση: Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών

  Την Τετάρτη 22/12/2010 στις 11:30 π.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Αθηνών (Πειραιώς 51), θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ζωγραφικής που διοργάνωσε το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών με τίτλο: «Τα παιδιά ζωγραφίΖΟΥΝ για τον αθλητισμό».

  Ο διαγωνισμός ζωγραφικής πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συμμετοχής του Δ.Β.Α. στο ευρωπαϊκό διακρατικό πρόγραμμα «You need exercise», που στόχο έχει τη διάδοση της αναγκαιότητας καθημερινής φυσικής άσκησης και την προαγωγή της υγείας των παιδιών των Ευρωπαϊκών πόλεων.

  Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 2.200 παιδιά, με ατομικές εργασίες, από Παιδικούς Σταθμούς 54 πόλεων όλης της χώρας. Στο χώρο θα εκτεθούν 400 έργα, ενώ τα υπόλοιπα θα προβάλλονται σε οθόνη.Τα πιο αντιπροσωπευτικά θα βραβευτούν σε ειδική τελετή, από επιτροπή που απαρτίζεται από προσωπικότητες του χώρου του αθλητισμού, των τεχνών, της επιστήμης και των γραμμάτων.

  Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Πολιτισμικό Οργανισμό και ειδικότερα με την Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων.

Η έκθεση θα διαρκέσει από 22/12/2010 έως 31/01/2011
και θα είναι ανοικτή στο κοινό από 10:00πμ. εώς 1:00 μμ.

  Το χώρο της έκθεσης μπορούν να επισκέπτονται Παιδικοί Σταθμοί κατόπιν ραντεβού στο τηλ.: 210 3313038. Τα παιδιά κατά την επίσκεψή τους στο χώρο της Πινακοθήκης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ωριαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα τη φυσική άσκηση. Το πρόγραμμα εκπονήθηκε και θα υλοποιηθεί από τις μουσειοπαιδαγωγούς της Πινακοθήκης του Δήμου Αθηναίων.

Επισκέπτες

Έχουμε 63 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ FacebookΠΑΣΥΒΝ TwitterΠΑΣΥΒΝ YouTube