19 Μάιος 2011

  Σήμερα 19/5/2011 ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο που αφορά στο 8ωρο εργασίας και των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς. Το προεδρείο του Συνδέσμου μας βρίσκεται στη Βουλή και πραγματοποιεί επαφές με βουλευτές.

  Αρκετοί βουλευτές και από τη συμπολίτευση και από την αντιπολίτευση δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν την επίμαχη διάταξη, πλην όμως η ψηφοφορία είναι μυστική.

  Για το λόγο αυτό το προεδρείο του Συνδέσμου μας αιτήθηκε από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των κομμάτων η ψηφοφορία να γίνει ονομαστική προκειμένου να γνωρίζουμε ποιοι βουλευτές εμπράκτως στήριξαν αίτημά μας.

  Για να πραγματοποιηθεί αυτό χρειάζονται 16 υπογραφές βουλευτών. Εάν αυτό γίνει αποδεκτό η ψηφοφορία αναβάλλεται για την Τρίτη 24/5 και έτσι κερδίζεται πολύτιμος χρόνος για περαιτέρω πιέσεις. Μέχρι στιγμής δεσμεύτηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Τη διαβεβαίωση αυτή λάβαμε από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κο Αλέξη Τσίπρα.

   Το προεδρείο του Συνδέσμου μας συνεχίζει τις επαφές του με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΚΚΕ, του ΛΑΟΣ και τους ανεξάρτητους βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς για να επιτευχθεί ο στόχος.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                     Η Γ. Γραμματέας

Ευαγγελία Καλαϊτζή             Βάσω Προβατά

Επισκέπτες

Έχουμε 72 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ FacebookΠΑΣΥΒΝ TwitterΠΑΣΥΒΝ YouTube