Καταγγελία για Προσλήψεις Ωρομισθίων σε ΕΠΑΛ

There are no translations available.

   Το Υπουργείο Παιδείας αδίστακτα και απροκάλυπτα έθεσε σε διαθεσιμότητα τους συναδέλφους μας που υπηρετούσαν ως εκπαιδευτικοί στα ΕΠΑΛ, αποδυναμώνοντας έτσι τη δημόσια εκπαίδευση και οδηγώντας στα χέρια των ιδιωτών, δημοφιλείς ειδικότητες του τομέα Υγείας και Πρόνοιας.

   Στην απόγνωση χιλιάδων εκπαιδευτικών γονέων και παιδιών και στα ερωτήματα τους για τον τρόπο με τον οποίο θα ολοκληρώσουν την εκπαίδευση τους, μετά τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών, το υπουργείο Παιδείας διαβεβαίωνε ότι τα Τεχνικά Λύκεια θα λειτουργήσουν απρόσκοπτα!

  Τα γεγονότα όμως τους διαψεύδουν κατηγορηματικά καθώς το τελευταίο διάστημα το υπουργείο, «ψαρεύοντας» σε θολά νερά, απευθύνεται σε Επιστημονικούς και Επαγγελματικούς Συλλόγους των ειδικοτήτων που καταργήθηκαν, αναζητώντας εκπαιδευτές. Με το πρόσχημα ότι αναζητούνται ωρομίσθιοι εκπαιδευτές για τα ΙΕΚ, τελικά διαπιστώθηκε ότι προσλαμβάνονται για να καλύψουν εκπαιδευτικές ανάγκες-κενά στα ΕΠΑΛ. (Δηλαδή να καλύψουν τις θέσεις των συναδέλφων μας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα)

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΒΝ καταγγέλλει την ενέργεια και καλεί όλους τους παιδαγωγούς Προσχολικής Ηλικίας να αρνηθούν κατηγορηματικά να δεχτούν θέσεις ωρομισθίων στα ΕΠΑΛ και να συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έχει διαπραχθεί σε βάρος χιλιάδων παιδιών, συναδέλφων εκπαιδευτικών και σε βάρος της δημόσιας εκπαίδευσης.

Who's Online

We have 32 guests online

Membership Application

Are you an early childhood educator?
Become a member now!!!

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ FacebookΠΑΣΥΒΝ TwitterΠΑΣΥΒΝ YouTube