Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών καλεί την Επιστημονική Κοινότητα, τους Παιδαγωγούς Προσχολικής Ηλικίας, τους Νηπιαγωγούς, τους φοιτητές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τους γονείς, τους αρμοδίους για την χάραξη πολιτικών και κάθε ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχουν στο 15ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης με θέμα «Η ανθρωποκεντρική διάσταση της μάθησης στην Προσχολική Αγωγή» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα στις 29,30 & 31 Μαρτίου 2019.

Αφίσα Συνεδρίου Προσχολικής Αγωγής

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βρεφονηπιαγωγών (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ) σε Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην μαγευτική πόλη της Καλαμπάκας, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Divani Meteora.

divani meteora hotel exterior view night

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση και Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης. Επίσης θα συμμετέχουν εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων και Οργανώσεων.

Προσοχή: Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Δηλώσεις Συμμετοχής το αργότερο μέχρι 31-01-2019.

Σύντομα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας το πρόγραμμα του Συνεδρίου στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά οι εισηγητές και τα θέματα των εισηγήσεων.

Ακολουθούν αναλυτικά οι πίνακες με τα πακέτα για το κόστος συμμετοχής καθώς επίσης η δήλωση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στο γραφείο του Συνδέσμου μας στο φαξ 210 82 39 573 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πίνακας Τιμών Συνεδρίου

Επισημάνσεις:

-Διευκρινίζουμε ότι το Orfeas Hotel βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο Divani Meteora. Το Grand Meteora βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων, στην περιοχή Καστράκι και σε αυτήν την περίπτωση ο Σύνδεσμος θα δεσμεύσει λεωφορείο για την μεταφορά των συνέδρων από και προς τον Συνεδριακό χώρο.

-Στην περίπτωση που εξαντληθούν τα δωμάτια της Επιλογής Α, ο Σύνδεσμος θα ενημερώσει του ενδιαφερομένους Συνέδρους αυτής της επιλογής για τα διαθέσιμα δωμάτια στα άλλα ξενοδοχεία (Επιλογής Β). Στην περίπτωση που καλυφθούν τα δωμάτια στα ξενοδοχεία Επιλογής Β, ο Σύνδεσμος διατηρεί το δικαίωμα να μισθώσει με την ίδια τιμή και άλλα ξενοδοχεία. Οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία θα γίνουν αυστηρά με σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία εξόφλησης του συνολικού κόστους του Συνεδρίου.

Για να εγκριθεί η συμμετοχή σας στο συνέδριο θα πρέπει να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:

1) Η αίτηση εγγραφής πρέπει να αποσταλεί το αργότερο έως τις 31/01/2019 με fax: 2108239573 ή με e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

2) Έως τις 31/01/19 το αργότερο πρέπει να αποστείλετε προκαταβολή 60 ευρώ.
Στην τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να αναγράψετε με ευκρίνεια και με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμο σας στο καταθετήριο, το οποίο πρέπει να αποστείλετε με fax ή στο e-mail του Συνδέσμου μας.

3) Τρόπος Πληρωμής
Τράπεζα Πειραιώς | Αρ.Λογ.: 6446030020286 || IBAN: GR0801714460006446030020286

4) Το αργότερο έως την Πέμπτη 28/02/19 και ώρα 16:00 θα πρέπει να εξοφληθεί το αντίστοιχο ποσόν που αναλογεί κατά περίπτωση και να έχει αποσταλεί το καταθετήριο εξόφλησης στο fax ή στο e-mail του Συνδέσμου μας.

5) Στην περίπτωση ακύρωσης θέσης έως 24/02/19 επιστέφετε το σύνολο του καταβληθέντος ποσού.
Στην περίπτωση ακύρωσης θέσης μετά τις 24/02/19 δεν επιστέφετε η προκαταβολή.

6) Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε όχι τηλεφωνικά αλλά με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή μήνυμα στο Viber του Συνδέσμου μας 6980926460. Διευκρινίζουμε ότι στο συγκεκριμένο κινητό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο αποκλειστικά και μόνο με μηνύματα και όχι με κλήσεις.

7) Οι φοιτητές υποχρεούνται κατά την διάρκεια των έγγραφων των συνέδρων που θα πραγματοποιηθούν την πρώτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου να προσκομίσουν την βεβαίωση σπουδών τους.

8) Ο Σύνδεσμος θα μισθώσει λεωφορεία για την μεταφορά των Συνέδρων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την Καλαμπάκα με επιστροφή. Το κόστος των επιλογών Α, Β & Γ θα προσαυξηθεί με ποσόν των 40,00€ από Αθήνα και 30,00€ από Θεσσαλονίκη.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που ακολουθεί:

Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής