Ανακοίνωση για το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Καλαμάτα

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΥΒΝ στα πλαίσια της διεξαγωγής του 12ου Πανελληνίου Μετεκπαιδευτικού Συνεδρίου Προσχολικής Αγωγής σας ενημερώνει:

  •     Το Σάββατο 01/12/2012 τα γραφεία του Συνδέσμου μας θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 7πμ έως της 1μμ - - Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2108239503
  •    Οι Σύνεδροι που έχουν δηλώσει στις αιτήσεις εγγραφής τους μεταφορά, θα πρέπει να βρίσκονται το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2012 στις 07:30 πμ μπροστά στα γραφεία του Συνδέσμου μας, Μάρνη 10. Από εκεί θα αναχωρήσουν τα 3 λεωφορεία τα οποία θα μεταφέρουν τους Συνέδρους στην Καλαμάτα.

    Παρακαλούμε αποθηκεύστε στο κινητό σας το τηλέφωνο του Υπευθύνου του Συνδέσμου μας για την μεταφορά των Συνέδρων  που είναι:: 6978515442

  •    Επισημαίνουμε σε όλους τους ενδιαφερομένους, ότι σήμερα στις 12μμ έκλεισαν οριστικά οι καταστάσεις των Συνέδρων που έχουν δηλώσει συμμετοχή και οι οποίοι ανέρχονται στους 640. Δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να ικανοποιήσουμε όσους συνεχίζουν να τηλεφωνούν στα γραφεία του Συνδέσμου μας.

   Η μεγαλειώδης Πανελλαδική ανταπόκρισή σας, στο κάλεσμά μας και μάλιστα σε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης, μας δίνει χαρά, δύναμη και ευθύνη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες.

Επισκέπτες

Έχουμε 43 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ FacebookΠΑΣΥΒΝ TwitterΠΑΣΥΒΝ YouTube