Οι Σύνεδροι οι οποίοι επιθυμούν μεταφορά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Ιωάννινα με επιστροφή, ανεξάρτητα αν το δήλωσαν στην αίτηση συμμετοχής τους, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την αίτηση που ακολουθεί  το αργότερο ως την Πέμπτη 12-03-2015 και να κάνουν επιβεβαίωση ότι την παραλάβαμε. Επισημαίνουμε ότι όσοι δεν υποβάλλουν αίτηση για μεταφορά έως την Πέμπτη 12/03/15 και ώρα 10:00μμ, δεν θα συμπεριληφθούν στις λίστες των συνέδρων που θα μετακινηθούν με τα λεωφορεία που θα μισθώσει ο ΠΑΣΥΒΝ.

  Παρακαλούμε με πολλή προσοχή οι Σύνεδροι να επιλέξουν και να συμπληρώσουν την αίτηση που αντιστοιχεί στην προτίμησή τους, καθώς στις επισυναπτόμενες φόρμες υπάρχει διαφορετική αίτηση για αυτούς που θα αναχωρήσουν από Αθήνα και διαφορετική αίτηση για αυτούς που θα αναχωρήσουν από Θεσσαλονίκη.

Επισημαίνουμε ότι:
α. Από την Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσουν λεωφορεία μόνο το μεσημέρι στις 15:30.
β. Από την Αθήνα θα αναχωρήσουν λεωφορεία στις 08:00 πμ και στις 15:30. (Μόνο οι σύνεδροι που θα επιλέξουν το δρομολόγιο των 15:30 θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους το Σάββατο το πρωί)
γ. Τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν τόσο από Αθήνα (Γραφεία Συνδέσμου, Μάρνη 10), όσο και από Θεσσαλονίκη (Πλατεία Αριστοτέλους, επί της Εγνατίας Οδού), θα φέρουν την ένδειξη "ΠΑΣΥΒΝ".
δ. Επισημαίνουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για μεταφορά και όσοι Σύνεδροι είναι από άλλες πόλεις, με την προϋπόθεση ότι τα λεωφορεία δεν θα κάνουν καμία παράκαμψη και θα επιβιβαστούν σε σημεία επί των Εθνικών Οδών Αθήνα – Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη - Ιωάννινα.

  Οι Σύνεδροι που εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία θα συμπληρώσουν στην αίτηση που ακολουθεί τον τόπο επιβίβασης επί των Εθνικών Οδών καθώς επίσης όσοι ξεκινήσουν από Αθήνα, αν επιλέγουν το πρωινό ή το μεσημεριανό λεωφορείο που θα αναχωρήσει από Αθήνα.

  Το κόστος της μεταφοράς (μετάβαση και επιστροφή) ανέρχεται στα 45 ευρώ για όσους ξεκινήσουν από Αθήνα και στα 30 ευρώ για όσους ξεκινήσουν από Θεσσαλονίκη.

 

Αίτηση μεταφοράς από Αθήνα

Αίτηση μεταφοράς από Θεσσαλονίκη

Επισκέπτες

Έχουμε 35 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ FacebookΠΑΣΥΒΝ TwitterΠΑΣΥΒΝ YouTube