Οι Σύνεδροι οι οποίοι επιθυμούν μεταφορά από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με επιστροφή, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την αίτηση το αργότερο ως την Πέμπτη 15/02/2018.

Το καταθετήριο (όσοι επιλέξουν να καταβάλουν το ποσό στην τράπεζα) θα πρέπει να αποσταλεί έως τις 15/02/2018 στα γραφεία του Συνδέσμου μας με φαξ ή με email και να κάνουν επιβεβαίωση ότι την παραλάβαμε.

Επισημαίνουμε ότι όσοι δεν υποβάλλουν αίτηση για μεταφορά έως την Παρασκευή 15-02-2018 και ώρα 10:00μμ, δεν θα συμπεριληφθούν στις λίστες των συνέδρων που θα μετακινηθούν με τα λεωφορεία που θα μισθώσει ο ΠΑΣΥΒΝ.

Διευκρινίζουμε ότι:
1. Από την Αθήνα θα αναχωρήσουν λεωφορεία στις 07:30πμ και στις 15:30. (Μόνο οι σύνεδροι που θα επιλέξουν το δρομολόγιο των 15:30 θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους στο συνέδριο το Σάββατο το πρωί. Το ίδιο ισχύει για όλους τους Συνέδρους που θα φτάσουν από όλη την Ελλάδα με απογευματινές πτήσεις.)
2. Τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τα Γραφεία Συνδέσμου μας, (Μάρνη 10, 10433 Αθήνα) την Παρασκευή 02/03/2018 θα φέρουν την ένδειξη "ΠΑΣΥΒΝ".
3. Υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για μεταφορά και όσοι Σύνεδροι είναι από άλλες πόλεις, με την προϋπόθεση ότι τα λεωφορεία δεν θα κάνουν καμία παράκαμψη και θα επιβιβαστούν σε σημεία επί της Εθνικής Οδού Αθήνας – Θεσσαλονίκης. Οι Σύνεδροι που εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία θα συμπληρώσουν στην αίτηση που ακολουθεί τον τόπο επιβίβασης επί των Εθνικών Οδών.
4. Το δρομολόγιο των 15:30 θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 συνέδρων.
5. Το κόστος δεν μεταβάλλεται στην περίπτωση επιλογής μόνο της μεταβίβασης ή επιστροφής, καθώς δεσμεύεται η θέση στο λεωφορείο.
6. Το κόστος δεν μεταβάλλεται στην περίπτωση επιβίβασης από άλλο σημείο επιβίβασης, καθώς δεσμεύεται η θέση στο λεωφορείο.

Το κόστος της μεταφοράς (μετάβαση και επιστροφή) ανέρχεται στα 45,00€.

Υπενθιμίζουμε ότι για κάθε πληροφορία/διευκρίνιση μπορείτε να μας αποστείλετε email στο pasybn@otenet.gr ή μήνυμα στο viber 6980926460.

 

Επισκέπτες

Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ FacebookΠΑΣΥΒΝ TwitterΠΑΣΥΒΝ YouTube