Οι Σύνεδροι οι οποίοι επιθυμούν μεταφορά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Καλαμπάκα με επιστροφή, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την αίτηση το αργότερο ως την Πέμπτη 28/02/2019.

Το καταθετήριο, (όσοι επιλέξουν να καταβάλουν το ποσόν στην τράπεζα) στο οποίο θα αναγράψετε το με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμό σας, θα πρέπει να αποσταλεί έως της 28/02/2019 στα γραφεία του Συνδέσμου μας με φαξ ή με email και να κάνουν επιβεβαίωση ότι το παραλάβαμε.

Επισημαίνουμε ότι όσοι δεν υποβάλλουν αίτηση για μεταφορά έως την Πέμπτη 28-02-2019 και ώρα 10:00μμ, δεν θα συμπεριληφθούν στις λίστες των συνέδρων που θα μετακινηθούν με τα λεωφορεία που θα μισθώσει ο ΠΑΣΥΒΝ.

Διευκρινίζουμε ότι:
1. Από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσουν λεωφορεία στις 10:00πμ και στις 14:00. (Μόνο οι σύνεδροι που θα επιλέξουν το δρομολόγιο των 14:00 θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν την εγγραφή τους στο συνέδριο το Σάββατο το πρωί.)
2. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν την Παρασκευή 29/03/2019 από τα Γραφεία Συνδέσμου μας (Μάρνη 10, 10433 Αθήνα). Από την Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσουν από την Πλάτεία Δικαστηρίων. Όλα θα φέρουν την ένδειξη "ΠΑΣΥΒΝ".
3. Υπάρχει η δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή για μεταφορά και όσοι Σύνεδροι είναι από άλλες πόλεις, με την προϋπόθεση ότι τα λεωφορεία δεν θα κάνουν καμία παράκαμψη και θα επιβιβαστούν σε σημεία επί της Εθνικής Οδού. Οι Σύνεδροι που εντάσσονται σε αυτήν την κατηγορία θα συμπληρώσουν στην αίτηση που ακολουθεί τον τόπο επιβίβασης επί των Εθνικών Οδών.
4. Το δρομολόγιο των 14:00 θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός των 20 συνέδρων.
5. Το κόστος δεν μεταβάλλεται στην περίπτωση επιλογής μόνο της μεταβίβασης ή επιστροφής, καθώς δεσμεύεται η θέση στο λεωφορείο.
6. Το κόστος δεν μεταβάλλεται στην περίπτωση επιβίβασης από άλλο σημείο επιβίβασης, καθώς δεσμεύεται η θέση στο λεωφορείο.
7. Πέραν της 28/02/2019 δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση για κράτηση θέσεις στα λεωφορεία, καθώς ο αριθμός των λεωφορείων που θα χρειαστούν θα πρέπει να προγραμματιστεί και να κλειστεί έγκαιρα.
Το κόστος της μεταφοράς (μετάβαση και επιστροφή) από Αθήνα ανέρχεται στα 40,00€ και από Θεσσαλονίκη στα 30,00€.
Υπενθυμίζουμε ότι για κάθε πληροφορία/διευκρίνιση μπορείτε να μας αποστείλετε email στο pasybn@otenet.grή μήνυμα στο viber 6980926460.

Ηλεκτρονική Αίτηση

Επισκέπτες

Έχουμε 14 επισκέπτες συνδεδεμένους

Αίτηση Εγγραφής

Είσαι Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας ΤΕΙ;
Γίνε μέλος τώρα !

Αίτηση

ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ Social

ΠΑΣΥΒΝ FacebookΠΑΣΥΒΝ TwitterΠΑΣΥΒΝ YouTube