Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βρεφονηπιαγωγών καλεί την Επιστημονική Κοινότητα, τους Παιδαγωγούς Προσχολικής Ηλικίας, τους Νηπιαγωγούς, τους φοιτητές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, τους γονείς, τους αρμοδίους για την χάραξη πολιτικών και κάθε ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχουν στο 17ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης με θέμα «Σύγχρονες Παιδαγωγικές Τάσεις Στο Πλαίσιο Της Προσχολικής Αγωγής» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 27,28 & 29 Μαΐου 2022.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βρεφονηπιαγωγών (ΠΑ.ΣΥ.ΒΝ) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - Τμήμα Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην μαγευτική πόλη του Βόλου, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Valis Hotel.

valis 02 valis 01

Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση, υψηλών επιστημονικών προδιαγραφών, με εισηγητές διακεκριμένους επιστήμονες - ερευνητές από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της χώρας που θα διεξαχθεί με όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας με υπευθυνότητα και ασφάλεια για όλους, στην πανέμορφη πόλη του Βόλου.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση και Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Το 17ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο θα έχει υβριδική μορφή, δηλαδή θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης με φυσική παρουσία και δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης μέσω live streaming.

Προσοχή: Επειδή υπάρχει περιορισμένος αριθμός δωματίων και θέσεων στον συνεδριακό χώρο, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, και η κράτηση δωματίου διασφαλίζεται μόνο με την εξόφληση του συνολικού ποσού – και όχι της προκαταβολής - στο χρονικό διάστημα που αναφέρεται παρακάτω.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Α. Δια ζώσης παρακολούθηση του συνεδρίου
Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση του συνεδρίου με φυσική παρουσία είναι:1.Οι συμμετέχοντες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να έχουν παρέλθει 14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού. 2.Οι συμμετέχοντες να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο και να διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης το οποίο να έχει ισχύ κατά τις ημέρες του συνεδρίου.
Η επίδειξη και η ταυτοποίηση των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης θα είναι υποχρεωτική κατά την προσέλευση των συνέδρων αλλά και κατά την είσοδό τους στον συνεδριακό χώρο.
Η χρήση μάσκας και η τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι υποχρεωτική.

Β. Διαδικτυακή Παρακολούθηση
Ο κωδικός πρόσβασης στην πλατφόρμα μετάδοσης του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμος μόνο για τους συνέδρους που θα ολοκληρώσουν την διαδικασία εγγραφής τους συμπληρώνοντας την αίτηση και καταβάλλοντας το αντίστοιχο κόστος.

Γ. Το συνεδριακό υλικό, η βεβαίωση παρακολούθησης και το πιστοποιητικό επιμόρφωσης θα αποσταλούν ηλεκτρονικά σε όλους τους συνέδρους(φυσική παρουσία ή διαδικτυακή συμμετοχή).

Pasyvn Conference Price Table

Το συνολικό κόστος με διαμονή διαμορφώνεται ως εξής:
Δια ζώσης/Χωρίς διαμονή:
Μέλη/Φοιτητές: 140€
Μη Μέλη: 150€
Δια ζώσης/Με διαμονή(2 διανυκτερεύσεις):
Μέλη/Φοιτητές -> Μονόκλινο:335€ | Δίκλινο: 275€ | Τρίκλινο: 255€
Μη Μέλη -> Μονόκλινο:345€ | Δίκλινο: 285€ | Τρίκλινο: 265€
-------------------------
Διαδικτυακή παρακολούθηση:
Μέλη/Μη Μέλη/Φοιτητές: 75€

*Για τους φοιτητές του Τμήματος Αγωγής & Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το οποίο είναι συν διοργανωτής του Συνεδρίου, ισχύει έκπτωση 20% και τα κόστη διαμορφώνονται ως εξής:
Δια ζώσης χωρίς διαμονή: 110€
Δια ζώσης με διαμονής: Μονόκλινο:305€ | Δίκλινο: 245€ | Τρίκλινο: 225€
Διαδικτυακή Παρακολούθηση: 60€

Για να εγκριθεί η συμμετοχή σας στο συνέδριο θα πρέπει να ακολουθήσετε τα κάτωθι βήματα:
1) Η αίτηση εγγραφής πρέπει να αποσταλεί το αργότερο έως την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022.
2) Έως την Τετάρτη 20 Απριλίου το αργότερο πρέπει να αποστείλετε την προκαταβολή 75€.
Έως την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 το αργότερο θα πρέπει να έχει εξοφληθεί το σύνολο του ποσού.
Στην τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να αναγράψετε με ευκρίνεια και με κεφαλαία γράμματα το ονοματεπώνυμο σας στο καταθετήριο, το οποίο πρέπει να αποστείλετε με
Viber ( 6970589800 ) ή με Email ( pasybn@otenet.gr )
3) Τρόπος Πληρωμής:
     Τράπεζα Πειραιώς | Αρ.Λογ.: 6446030020286 || IBAN: GR0801714460006446030020286

4) Πολιτική ακυρώσεων:
Στην περίπτωση ακύρωσης έως 20/4/2022 επιστρέφεται η προκαταβολή.
Στην περιπτωση ακύρωσης μετά τις 20/4/2022: α) εάν έχει κατατεθεί μόνο η προκαταβολή δεν επιστρέφεται. β) εάν έχει κατατεθεί το σύνολο του ποσού επιστρέφεται το 50%.
Το υπόλοιπο των χρημάτων που δεν επιστρέφονται θα κατατεθούν προκαταβολικά στο ξενοδοχείο και την εταιρεία τεχνική κάλυψης για τα δωμάτια, τα επισιτιστικά και την διαδικτυακή παρακολούθηση και δεν επιστρέφονται στον Σύνδεσμο.
5) Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε όχι τηλεφωνικά αλλά με email στο pasybn@otenet.gr ή μήνυμα στο Viber του Συνδέσμου μας 6970589800. Διευκρινίζουμε ότι στο συγκεκριμένο κινητό μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο αποκλειστικά και μόνο με μηνύματα και όχι με κλήσεις.
6) Οι φοιτητές υποχρεούνται κατά την διάρκεια των έγγραφων των συνέδρων που θα πραγματοποιηθούν την πρώτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου να προσκομίσουν την βεβαίωση σπουδών τους.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που ακολουθεί: